Over Kees

Sinds 2002 woon ik in Lintelo, gemeente Aalten, samen met mijn echtgenote Ada. We hebben drie geweldige kinderen die inmiddels allemaal de deur uit zijn en we mochten in 2019 de trotse grootouders worden van onze kleinzoon Otto.

Kees van Egmond

Het contact met Body Stress Release is eigenlijk ontstaan door Ada. Zij had een aantal lichamelijke klachten overgehouden aan het vele en langdurige hoesten als gevolg van kinkhoest. Toen bleek dat de reguliere fysiotherapie geen verdere behandelmogelijkheden meer bood tot volledig herstel kwamen we in contact met Body Stress Release. Al na een aantal releases waren we enthousiast over het positieve resultaat.

Sinds een aantal jaren kom ik ook in de Body Stress Release praktijk voor behandelingen. Al sinds mijn tienertijd heb ik rugklachten gehad, mede door mijn lichaamslengte. Mijn rug is ook altijd mijn zwakke plek gebleven, de plek waar zich spierspanning vastzet vanwege stress en overbelasting. In het verleden bij rugklachten was ik noodgedwongen een aantal dagen aan bed gebonden, met Body Stress Release wordt het lichaam direct aangezet deze lichaamsspanning weer los te laten zodat de rug zich kan herstellen.

Na een lange carrière in de automatiseringstechniek heb ik de bakens verzet door een opleiding te gaan volgen tot Body Stress Release Practitioner in Dorchester, Verenigd Koninkrijk.

Graag wil ik anderen helpen de vastgezette spierspanning los te laten door het zelfherstellende vermogen van hun lichaam te activeren en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren.